ГАРЯЧА ЛІНІЯ(050) 447-70-63
на зв’язку 24 години
Залиште свої дані
і ми зв’яжемося з вами
дякуємо за звернення

Або ж зв’яжіться з нами:

[email protected]

(050) 447-70-63

Подай скаргу

У Полтаві через задимлення відмінили ранковий ефір телеканалу “Лтава”

07.06.2018, 11:00
Фото - ltava.poltava.ua

Сьогодні зранку, 7 червня, через задимлення був відмінений ранковий ефір телеканалу “Лтава” (Полтавська регіональна дирекція ПАТ “НСТУ”). Про це повідомляється на сайті каналу.

Згідно повідомленням, у приміщенні телецентру тліла монтажна кімната. Сталося це о 6:30, коли працівники ранкової зміни телеканалу відчули запах диму.

Пожежники, які приїхали на виклик, пожежі на місці не виявили. Задимлення виникло через коротке замикання електромережі. Жодна людина не постраждала, техніка вціліла.

Мовлення було відсутнє півтори години, оскільки було вимкнено електромережу. Наразі мовлення телеканалу відновлено.

Менеджер Полтавської філії Суспільного мовлення Євгеній Сердюк повідомив сайту “Суспільне. Детектор медіа”, що задимлення сталося за три тижні до переїзду у власне приміщення.

За його словами, Полтавська облрада надавала в оренду приміщення безкоштовно. Проте на обслуговування потрібні чималі кошти для філії: 1 млн грн на рік за 2 тис. кв.м. приміщень. Телеканал уже звільнив частину будівлі.

Сердюк додав, що останні кілька місяців філія повним ходом готує процес переїзду, облаштовує студії у власному приміщенні власними силами, звідки уже в липні мають виходити новини та “Ранок на “Лтаві”.

Liked the article?
Help us be even more cool!