ГАРЯЧА ЛІНІЯ(050) 447-70-63
на зв’язку 24 години
Залиште свої дані
і ми зв’яжемося з вами
дякуємо за звернення

Або ж зв’яжіться з нами:

[email protected]

(050) 447-70-63

Подай скаргу

У Полтаві блогеру перешкоджали знімати конфлікт містян із забудовником

14.07.2016, 11:43

У Полтаві 13 липня блогеру Олександру Демідовичу представник забудовника перешкоджав знімати, закриваючи камеру, під час зйомки конфлікту мешканців будинків (№ 63, 65, 69) по вулиці Героїв АТО (колишня Красіна) із забудовником, який почав зводити нову багатоповерхівку поруч, повідомляє Vpoltave.info.

Відеофакт блогер опублікував на сайті Vpoltave.info, та прокоментував, що чоловік, який руками прибирав камеру та погрожував облити водою, є представником забудовника.

У коментарі представниці ІМІ в Полтавській області Олександр Демідович розповів, що до поліції не звертався. Хоча, за його словами, на місці події, яку він висвітлював, правоохоронців було чимало.

“У поліцію я не звертався, і поки що не збираюся цього робити. Хоча подібні випадки зі мною траплялися нерідко. Чекаю, коли назбирається низка інцидентів, аби з ними звернутися до поліції. Цього разу все обійшлося, коли чоловік почав до мене підходити, я просто відійшов у сторону, на цьому інцидент було вичерпано”, – розповів Демідович.

Фото - скріншот з відео

 

Liked the article?
Help us be even more cool!