ГАРЯЧА ЛІНІЯ(050) 447-70-63
на зв’язку 24 години
Залиште свої дані
і ми зв’яжемося з вами
дякуємо за звернення

Або ж зв’яжіться з нами:

[email protected]

(050) 447-70-63

Подай скаргу

У Південній Кореї розробили конкурента ChatGPT

Південнокорейський стартап програмного забезпечення AI Auction запустив чат-бот для податкових консультантів під назвою K-engine, який спеціалізується на наданні перевіреної інформації щодо податкових норм, таких як податок на майно та корпоративний податок.

Про це пише Укрінформ із посиланням на The Korea Herald.

У компанії заявили, що на відміну від чат-бота ChatGPT від OpenAI, який навчається на поширюваних даних в інтернеті, K-engine працює за допомогою спеціалізованої юридичної бази даних, перевіреної та складеної експертами з права.

Отже, очікується, що чат-бот усуне головний недолік, пов’язаний з генеративними моделями штучного інтелекту, а саме наданням сфальсифікованої інформації.

Наразі K-engine проходить подальше тестування, щоб покращити продуктивність із мінімальним введенням даних для ширших застосувань у різних юридичних секторах.

"Ми плануємо розширити спектр послуг, щоб охопити всю сферу оподаткування, включно з податком на додану вартість, податком на нерухоме майно та податком на спадщину", – сказав генеральний директор AI Auction Пак Чон Бе.

Liked the article?
Help us be even more cool!