ГАРЯЧА ЛІНІЯ(050) 447-70-63
на зв’язку 24 години
Залиште свої дані
і ми зв’яжемося з вами
дякуємо за звернення

Або ж зв’яжіться з нами:

[email protected]

(050) 447-70-63

Подай скаргу

У новому кліпі Лободи її охоронець вбиває журналіста

15.06.2017, 11:38

У новому відеокліпі співачки Світлани Лободи на пісню “Случайная” її охоронець вбиває журналіста. В основу сюжету потрапив скандал між співачкою та каналом 1+1. Про це повідомляє Karavan.ua.

Режисером відео традиційно виступила продюсерка співачки Нателла Крапівіна.

“Сценарій кліпу продиктований життям і знятий на стику вигадки і реальності: трапляється, що артистам доводиться стикатися з настирливими папараці, які порушують допустимі межі особистого простору, а жертвами таких ситуацій стають їхні близькі люди. Сама історія кліпу злегка оголює внутрішній світ виконавців і показує, що за своєю суттю вони - самотні люди, а світ блиску, шику і нескінченних спалахів камер - всього лише ілюзія”, - повідомляє прес-служба Лободи.

Новий відеокліп співачки починається з телевізійного повідомлення, що на свободу вийшов охоронець співачки Лободи, який убив журналіста телеканалу “3+3”, захищаючи співачку від настирливого папараці.

“Шанувальники співачки зійшлися на думці, що таким чином співачка і її продюсер вирішили попередити журналістів і показати їм, що станеться з тими, хто ще раз порушить особистий простір співачки і її сім'ї”, - повідомляє Главком.

Як повідомляв ІМІ, 5 березня ТСН (1+1) повідомив, що під час зйомок будинку Світлани Лободи на знімальну групу телеканалу зі зброєю напали охоронці співачки.

Журналісти готували матеріал про розкішні будинки зірок українського шоу-бізнесу для програми “Українські сенсації” з Олександром Дубинським. Автомобіль знімальної групи програми був заблокований двома машинами охорони співачки, у одній з яких був чоловік зі зброєю. Демонструючи пістолет і молоток, троє охоронців погрожували прострілити коліно водієві телеканалу 1+1, після чого насильно відібрали усі записуючі відеоприлади, а саме відеокамеру та машинний відеореєстратор.

Прес-служба української співачки Світлани Лободи назвала напад охоронців співачки на журналістів 1+1 “нісенітницею та брехнею”.

Фото - скриншот з відео

Liked the article?
Help us be even more cool!