ГАРЯЧА ЛІНІЯ(050) 447-70-63
на зв’язку 24 години
Залиште свої дані
і ми зв’яжемося з вами
дякуємо за звернення

Або ж зв’яжіться з нами:

[email protected]

(050) 447-70-63

Подай скаргу

У новій соцмережі Threads вже зареєструвалися 10 млн користувачів

06.07.2023, 12:35
Фото – ВВС
Фото – ВВС

У новому застосунку Meta – Threads – у перші сім годин його існування зареєструвалися 10 мільйонів людей. Про це заявив голова компанії Meta Марк Цукерберг, повідомляє ВВС.

Meta наголошує на тісному зв’язку Threads з Instagram. Для реєстрації в Threads потрібно мати акаунт в Instagram. Профілі, заблоковані користувачем в Instagram, автоматично блокуються й у Threads тощо.

У Threads можна публікувати дописи обсягом до 500 символів і є багато функцій, схожих на Twitter.

Наразі Threads доступний у понад 100 країнах, включно з Великою Британією, але не в ЄС з огляду на регуляторні питання: в Акті ЄС про цифрові ринки розписано, як саме великі компанії на кшталт Meta можуть здійснювати обмін даними між платформами, які їм належать. Проблема частково полягає в обміні даними між Threads й Instagram.

Meta наполягає, що захист приватності є основною засадою їхнього бізнесу.

У відповідь на запитання, чи стане Threads “більшим за Twitter”, Цукерберг заявив: “Для цього знадобиться час, але я думаю, що нам потрібен застосунок для публічних дискусій, яким користується понад 1 мільярд людей. Цим застосунком міг стати Twitter, але він не впорався. Сподіваємося, нам це вдасться”.

Як повідомляв ІМІ, компанія Meta анонсувала запуск Threads на 6 липня. Застосунок ідентичний Twitter.

Liked the article?
Help us be even more cool!