ГАРЯЧА ЛІНІЯ(050) 447-70-63
на зв’язку 24 години
Залиште свої дані
і ми зв’яжемося з вами
дякуємо за звернення

Або ж зв’яжіться з нами:

[email protected]

(050) 447-70-63

Подай скаргу

У Німеччині затримали власника проросійського телеграм-каналу, що підтримував війну рф

04.08.2022, 17:27
Фото – bild.de
Фото – bild.de

У Гамбурзі (Німеччина) затримали власника проросійського телеграм-каналу, який підтримував війну росії проти України і вербував найманців. Про це повідомляє "Еспресо" з посиланням на BILD.

31-річний чоловік використовував символ Z, підтримував воєнні дії російської армії в Україні та вербував людей для військової служби за кордоном.

"Згідно зі слідством, обвинувачений вів телеграм-канал, який вважався проросійською націонал-більшовицькою платформою, де виражалося відкрите схвалення агресивної війни проти України, спровокованої Росією", – повідомляє прокурора.

Крім того, на одному з фото зловмисник позував з російським автоматом. Прокуратура підозрює його в порушенні закону про контроль військової зброї.

Як повідомляв ІМІ, у червні в Латвії заарештували проросійського пропагандиста Володимира Ліндермана за підозрою у виправданні злочинів проти миру та воєнних злочинів. Після вторгнення росії в Україну він систематично прославляв та виправдовував в інтернеті злочини проти миру та воєнні злочини збройних сил рф.

Liked the article?
Help us be even more cool!