ГАРЯЧА ЛІНІЯ(050) 447-70-63
на зв’язку 24 години
Залиште свої дані
і ми зв’яжемося з вами
дякуємо за звернення

Або ж зв’яжіться з нами:

[email protected]

(050) 447-70-63

Подай скаргу

У Німеччині створять нове агентство з кібербезпеки

04.09.2018, 11:05
Фото - fifthdomain.com

Уряд Німеччини ухвалив рішення про створення нової структури з кібербезпеки для посилення захисту країни – Агентства з питань інновацій у сфері кібербезпеки. Про це повідомляє ЕспресоTV з посиланням на Defense News.

Нову організацію спільно очолюють міністри оборони та внутрішніх справ. Агентство отримає бюджет у розмірі 200 млн євро в період між 2019 та 2022 роками. У новому агентстві працюватимуть близько 100 співробітників.

Німецький парламент обговорюватиме пропозицію щодо затвердження роботи агентства найближчим часом. Щойно фінансування буде ухвалено, аналітики почнуть свою роботу з наступного року.

Однією з цілей нового агентства є прискорення циклу виробництва технологій кібербезпеки.

“Наявні урядові процеси, що стосуються досліджень, є занадто повільними. Ми повинні бути принаймні такими ж швидкими і добре оснащеними, як і злочинці”, – сказала міністр оборони Урсула фон дер Ляєн.

Очікується, що завдяки агентству урядові структури володітимуть продуктом для аналізу загроз та можливого віртуального удару у відповідь та не будуть змушені чекати його появи на ринку і купувати.

У створенні відомства Німеччина орієнтується на відповідні державні агенції США та Ізраїлю.

Liked the article?
Help us be even more cool!