ГАРЯЧА ЛІНІЯ(050) 447-70-63
на зв’язку 24 години
Залиште свої дані
і ми зв’яжемося з вами
дякуємо за звернення

Або ж зв’яжіться з нами:

[email protected]

(050) 447-70-63

Подай скаргу

У Німеччині політик намалював свастику на українських авто

Фото – Paul Zinken / picture alliance
Фото – Paul Zinken / picture alliance

У німецькому місті Баден-Баден член міської ради намалював свастику на двох автомобілях з українськими номерами та написав на них великими літерами “Fuck UA”, повідомляє DW

Як повідомила місцева прокуратура, за цим фактом політику 24 серпня виписали штраф “за використання атрибутики антиконституційних організацій” та образу в розмірі 50-денного окладу. Точна сума штрафу, який поки що не набрав чинності, не називається. Якщо політик не оскаржить штраф, то він набуде чинності 8 вересня.

Політик ще в січні та березні розмалював по одному з українських автомобілів на підземному паркінгу. Водночас, до якої саме політичної фракції належить член міськради, не уточнюється.

Міська влада Баден-Бадена заявила, що проведе перевірку, щоб з'ясувати, які наслідки ці інциденти можуть мати для порушника. І лише після цього, можливо, зробить заяву.

У міськраді Баден-Бадена представлені “зелені”, християнські демократи, “Вільні громадяни Баден-Бадена”, соціал-демократи, вільні демократи та представники правопопулістської партії “Альтернатива для Німеччини”.

Liked the article?
Help us be even more cool!