ГАРЯЧА ЛІНІЯ(050) 447-70-63
на зв’язку 24 години
Залиште свої дані
і ми зв’яжемося з вами
дякуємо за звернення

Або ж зв’яжіться з нами:

[email protected]

(050) 447-70-63

Подай скаргу

У Німеччині користувача Facebook засудили умовно за заклики знищити Меркель

28.05.2021, 16:29
Фото – guide-high-tech.com
Фото – guide-high-tech.com

Користувача Facebook з Берліна засудили до восьми місяців позбавлення волі умовно за погрози канцлерці Німеччини Ангелі Меркель.

Про це повідомляє "Європейська правда" з посиланням на RND.

40-річного чоловіка визнали винним у публічному підбурюванні до кримінальних правопорушень, порушенні громадського спокою шляхом погрози кримінальними правопорушеннями та заворушеннями, заявив окружний суд Берліна-Тіргартена.

Раніше підсудний зізнався у скоєному і заявив, що він був “дуже розгніваний коронавірусними заходами”. Він сказав, що дуже шкодує про свою поведінку.

Згідно з обвинувальним актом, чоловік був членом закритої групи Facebook, яка налічувала близько 5 тисяч членів у червні 2020 року.

Метою принаймні частини групи було закликати до найважчих злочинів проти канцлерки Меркель та проти мігрантів. Обвинувачений, зокрема, заявляв, що Меркель та “шукачі притулку і мігранти” мають бути знищені.

Чоловік, який раніше був несудимий, сказав, що найгіршим для нього був локдаун. “Мені довго не дозволяли їздити на роботу і не дозволяли бачитися зі своїми друзями”, – сказав підсудний, який, згідно з експертним висновком, страждає на аутичний розлад.

Liked the article?
Help us be even more cool!