ГАРЯЧА ЛІНІЯ(050) 447-70-63
на зв’язку 24 години
Залиште свої дані
і ми зв’яжемося з вами
дякуємо за звернення

Або ж зв’яжіться з нами:

[email protected]

(050) 447-70-63

Подай скаргу

На Дніпропетровщині журналісту сокирою розрубали автівку

22.02.2017, 13:16

22 лютого у Нікополі (Дніпропетровська область) невідомі порубали сокирою автомобіль Volvo місцевого журналіста Віктора Артеменка. Він пов’язує пошкодження майна зі своєю журналістською діяльністю. Поліція відкрила кримінальне провадження за фактом пошкодження автомобілю. Про це повідомляє представниця ІМІ у Дніпропетровській області.

Інцидент стався біля редакції інтернет-ресурсу “Город Никополь” близько 19 години. Віктор Артеменко вийшов з редакції вигуляти собаку та почув удари та сигналізацію авто. Повернувся у подвір’я та побачив розбитий сокирою власний автомобіль.

Власні версії злочину журналіст виклав у тексті на  сайті “Город Никополь”.

Нікопольська поліція відкрила кримінальне провадження за частиною 1 статті 194 Кримінального кодексу України (умисне пошкодження майна), повідомляє Радіо Свобода.

У поліції підтвердили, що автівку, яка належить редактору видання, розрубали сокирою невідомі. На місці події виявили знаряддя злочину. Тривають слідчі дії, сказали в поліції.

Нікопольська регіональна організація Національної спілки журналістів України з цього приводу звернулася з закликом до керівництва Головного управління національної поліції у Дніпропетровській області вжити всіх необхідних заходів до припинення безкарності за злочини проти журналістів  регіону і виконати всі передбачені законом дії по забезпеченню  безпеки працівників засобів масової інформації.

Відео - Віктора Артеменка

Liked the article?
Help us be even more cool!