ГАРЯЧА ЛІНІЯ(050) 447-70-63
на зв’язку 24 години
Залиште свої дані
і ми зв’яжемося з вами
дякуємо за звернення

Або ж зв’яжіться з нами:

[email protected]

(050) 447-70-63

Подай скаргу

У Миколаєві зірвалися дебати кандидатів у мери через "замінування" Суспільного

20.11.2020, 10:05
Фото – Катерина Середа
Фото – Катерина Середа

У Миколаєві не вдалося провести заплановані на 19 листопада дебати кандидатів на посаду міського голови через повідомлення про замінування регіональної філії телеканалу “Суспільне”.

Про це повідомляє представниця ІМІ в Миколаївській області, яка стала свідком подій.

Початок дебатів кандидатів у мери міста Олександра Сєнкевича та Владислава Чайки був запланований на 19:20. Однак за 20 хвилин до початку на лінію 102 надійшло повідомлення про начебто замінування будівлі телеканалу, де мало відбутися знімання програми. 

У зв’язку з цим кандидати, журналісти, працівники телеканалу та члени команд політиків були вимушені залишити приміщення в межах обов'язкової евакуації: будівлю мали перевірити на наявність вибухівки.

На місце були викликані представники служби газу, ДСНС, карета швидкої допомоги, слідчо-оперативна група поліції, вибухотехніки та кінологи зі службовою собакою.

Через це телеканалу не вдалося розпочати проведення дебатів.

Фото – Катерина Середа

Після годинного очікування народний депутат від ОПЗЖ Нестор Шуфрич, який супроводжував їхнього кандидата Владислава Чайку, запропонував кандидату в мери Миколаєва Олександру Сєнкевичу перенести проведення дебатів на 20 листопада. Чинний міський голова погодився на пропозицію. Зазначимо, що другий тур виборів міського голови Миколаєва відбудеться 22 листопада.

У поліції Миколаївської області повідомили, що обстежили приміщення телеканалу “Суспільне.Миколаїв” та не виявили там вибухових предметів. Зазначену подію кваліфіковано за ст. 259 “Завідомо неправдиве повідомлення про загрозу безпеці громадян, знищення чи пошкодження об'єктів власності” Кримінального кодексу України. Поліцейські проводять оперативно-розшукові заходи щодо встановлення особи, яка зробила неправдиве повідомлення про замінування.

Liked the article?
Help us be even more cool!