ГАРЯЧА ЛІНІЯ(050) 447-70-63
на зв’язку 24 години
Залиште свої дані
і ми зв’яжемося з вами
дякуємо за звернення

Або ж зв’яжіться з нами:

[email protected]

(050) 447-70-63

Подай скаргу

У Миколаєві відбулась зустріч представниці ІМІ з керівництвом прокуратури

10.09.2021, 16:31
Колаж ІМІ, фото - Миколаївської обласної прокуратури
Колаж ІМІ, фото - Миколаївської обласної прокуратури

У Миколаєві 9 вересня відбулась друга зустріч представниці Інституту масової інформації Катерини Середи із заступником керівника обласної прокуратури Артуром Оганнісяном щодо протидії кримінальним правопорушенням, вчиненим стосовно журналістів. Минула зустріч пройшла 31 травня.

Про це повідомляє предстаниця ІМІ в Миколаївській області.

Зустріч було проведено з метою обміну інформацією щодо вчинення кримінальних правопорушень стосовно представників ЗМІ. У зустрічі також взяла участь журналістка видання "Преступности.НЕТ" Віолетта Чех.

За словами представниці ІМІ, під час зустрічі було обговорено важливість підвищення якості та оперативності роботи правоохоронної системи з вказаних питань, хоч і в поточному році кримінальних правопорушень на Миколаївщині стосовно журналістів не вчинено.

Як відомо, у прокуратурі згідно з Рекомендаціями парламентських слухань “Безпека діяльності журналістів в Україні: стан, проблеми і шляхи їх вирішення” створено міжвідомчу робочу групу у складі працівників прокуратури, СБУ, ДБР та Нацполіції з питань аналізу стану злочинності у зазначеній сфері, досудового розслідування, процесуального керівництва та судового розгляду кримінальних проваджень про кримінальні правопорушення, вчиненні стосовно журналістів.

У Миколаївській обласній прокуратурі створено міжвідомчу робочу групу, яка розслідуватиме злочини проти журналістів, факти переслідування та перешкоджання професійній журналістській діяльності.

Liked the article?
Help us be even more cool!