ГАРЯЧА ЛІНІЯ(050) 447-70-63
на зв’язку 24 години
Залиште свої дані
і ми зв’яжемося з вами
дякуємо за звернення

Або ж зв’яжіться з нами:

[email protected]

(050) 447-70-63

Подай скаргу

У Миколаєві судитимуть жінку, яка передавала росіянам інформацію про ЗСУ

13.02.2023, 14:08
Фото - network
Фото - network

Миколаївська обласна прокуратура скерувала до суду обвинувальний акт щодо 49-річної жительки Миколаєва  - вона передавала інформацію про розташування Збройних Сил України росіянам, а також виправдовувала, визнала правомірною та заперечувала збройну агресію РФ проти України.

Про це повідомила пресслужба Миколаївської обласної прокуратури.

За даними слідства, жінка збирала інформацію про переміщення зброї, боєприпасів та техніки Збройних Сил України по Миколаєву.

У серпні вона сфортографувала та зробила відео перевезення елементів військового літака. А наприкінці серпня та у вересні минулого року передада інформацію про переміщення озброєння Миколаєвом. Правоохоронці наголошують, що жінка достовірно розуміла, що ця інформація збирається для подальшої передачі державі, що здійснює збройну агресію проти України.

"Вказане повідомлення було розміщене в якості відповіді на повідомлення адміністратора антиукраїнського телеграм-каналу щодо необхідності надсилання такої інформації", - зазначили у прокуратурі.

Крім того, жінка підтримувала російських загарбників, заперечуючи збройну агресію РФ проти України.

Під час особистого листування з одним із користувачів антиукраїнського телеграм-каналу на повідомлення про ситуацію у місті вона зазначила:

"Подождите, у нас воды нет, отопления не будет, т.к. эти идиоты хотят солёную воду в систему залить, свет вырубят. А потом прийдут нормальные правители – русские и наведут порядок, так в первых рядах такие будут кричать за них и паспорта получать. Ждемсс переобувания".

Нині обвинувачена під вартою без права на заставу. 

Як повідомляв ІМІ, у Миргороді суд покарав громадянку РФ, яка у соцмережі виправдовувала та заперечувала російську агресію проти України. Її засудили до п'яти років позбавлення волі, з випробувальним іспитовим строком у два роки.

Liked the article?
Help us be even more cool!