ГАРЯЧА ЛІНІЯ(050) 447-70-63
на зв’язку 24 години
Залиште свої дані
і ми зв’яжемося з вами
дякуємо за звернення

Або ж зв’яжіться з нами:

[email protected]

(050) 447-70-63

Подай скаргу

У Миколаєві невідомі пограбували квартиру журналіста

05.02.2018, 13:23
Фото - tyachivnews.in.ua

У Миколаєві 2 лютого невідомі пограбували квартиру журналіста інтернет-видання “ІншеТБ” Андрія Попова. Про це Андрій Попов повідомив ІМІ.

Журналіст не виключає, що це може бути пов’язано з його журналістською діяльністю. За його словами, зловмисники викрали ювелірні вироби, а також два ноутбуки з архівною  інформацією та шість флешок.

“Я, по-перше, хочу підкреслити, що я не стверджую на 100%, що це пов’язано саме з журналістською діяльністю. Але я не можу виключати цей факт, тому що є кілька осіб, які вважають, що є інформація, оприлюдненню якої в моїх матеріалах вони не зацікавлені в цей час. Тому я не виключаю саме це, тому що, окрім ювелірних виробів, розшукували і забрали носії інформації”, - розповів Андрій Попов.

Його насторожує той факт, що вкрадені флешки лежали в різних місцях у квартирі і зловмисники їх всі знайшли і забрали.

“Всі шість штук (флешки - ред.) лежали в різних місцях, і всі шість флешок забрали. Я не кажу, що на цих флешках було щось виняткове, на деяких - матеріали дружини, на деяких - мої, але для мене особливої вартості в цих флешках не було. Водночас втрачені деякі матеріали, які були на ноутбуці. Вкрали обидва - мій і дружини. Таке враження, що той, хто зайшов, окрім того, що він брав для себе, в нього було завдання вилучити все, що було носієм інформації”, - розповів журналіст.

Пограбування виявила дружина журналіста, яка ввечері повернулася першою додому. Відразу було повідомлено в поліцію, яка, прибувши на місце, не знайшла відбитків пальців зловмисників.

За словами Андрія Попова, двері відкрили підбором ключа або відмичкою. “Перші залізні двері були відкриті, а потім закриті знову. Тобто коли ми повернулися, то двері були зачинені. Досить акуратно спрацювали”, - зазначив журналіст.

Liked the article?
Help us be even more cool!