ГАРЯЧА ЛІНІЯ(050) 447-70-63
на зв’язку 24 години
Залиште свої дані
і ми зв’яжемося з вами
дякуємо за звернення

Або ж зв’яжіться з нами:

[email protected]

(050) 447-70-63

Подай скаргу

У миколаївського телеканалу "ТАК-TV" змінився власник

28.08.2019, 10:01
Фото - niknews.mk.ua

Вугільний бізнесмен Віталій Кропачов став власником компанії “ТАК ТВ ЦЕНТР +”, яка раніше належала директорові миколаївського приватного Коледжу преси та телебачення Глібу Головченку. 

Про це свідчить рішення Національної ради України з питань телебачення і радіомовлення від 22 серпня про переоформлення ліцензії на мовлення для ТОВ “ТАК ТВ ЦЕНТР +”, повідомляє “НикВести”.

У рішенні Нацради йдеться, що компанія змінила адресу реєстрації, а також керівника та власника.

Новим кінцевим власником став Кропачов Віталій Валерійович. А адресу реєстрації ТОВ “ТАК ТВ ЦЕНТР +” з вулиці Даля, 11-А, в Миколаєві компанія змінила на вулицю Богдана Хмельницького, 26, у Києві. Директором телекомпанії стала Акимушина Олена Вікторівна. Навесні ця телекомпанія отримала ліцензію на супутникове мовлення.

У коментарі виданню Гліб Головченко зазначив, що продаж ним телекомпанії “ТАК ТВ ЦЕНТР +” ніяк не позначиться на роботі телеканалу “ТАК TV”, який здійснює мовлення в Миколаївській області.

“Це ніяк не пов’язано з роботою телеканалу “ТАК-TV” та не вплине на його діяльність, адже мовником телеканалу є Коледж преси та телебачення”, – зазначив Гліб Головченко.

Віталій Кропачов є власником кількох компаній, що працюють над видобутком та продажем кам’яного вугілля в Донецькій області, зокрема: ПАТ “Центральна збагачувальна фабрика “Комсомольська”, ПрАТ “Центральна збагачувальна фабрика “Росія”, ПрАТ “Центральна збагачувальна фабрика “Україна”, ТОВ “Енерго-інвестгруп” тощо.

Liked the article?
Help us be even more cool!