ГАРЯЧА ЛІНІЯ(050) 447-70-63
на зв’язку 24 години
Залиште свої дані
і ми зв’яжемося з вами
дякуємо за звернення

Або ж зв’яжіться з нами:

[email protected]

(050) 447-70-63

Подай скаргу

У Миколаєві представник митниці погрожував журналісту розбити телефон

19.10.2018, 11:21
Фото - news.pn

Журналіст інтернет-видання “Преступности.НЕТ” Тарас Леонтян повідомив, що в Миколаєві 17 жовтня співробітник Миколаївської митниці Денис Корнєв погрожував йому розбити його телефон. Про інцидент журналіст написав у своєму блозі на “Преступности.НЕТ”, повідомляється на сайті видання.

Інцидент стався на вулиці Никольській біля скверу “Серце міста” під час перевірки поліцією і митницею автомобілів з іноземною реєстрацією.

“На місці зробив кілька фото всього, що відбувається, на фотоапарат, телефон і почав дізнаватися про ситуацію у патрульного, коли з-за спини чую мову митника, який проходить повз: “Я цей телефон можу випадково зачепити і наступити на нього ногою", - сказала людина, що називає себе “правоохоронцем”, - описав подію Тарас Леонтян.

Пізніше журналіст намагався зв’язатися з Денисом Корнєвим телефоном, щоб з’ясувати ситуацію, але той кинув слухавку. Через час уже знову біля скверу співробітник Миколаївської митниці пояснив погрозу тим, що журналіст порушив його “зону комфорту”, ​​коли фотографував чиновника.

“Молодий чоловік наблизив свій телефон в зону мого комфорту”, - пояснив Денис Корнєв свої слова в бік журналіста.

Liked the article?
Help us be even more cool!