ГАРЯЧА ЛІНІЯ(050) 447-70-63
на зв’язку 24 години
Залиште свої дані
і ми зв’яжемося з вами
дякуємо за звернення

Або ж зв’яжіться з нами:

[email protected]

(050) 447-70-63

Подай скаргу

У Миколаєві охоронці відштовхували та не підпускали журналістів до кандидата

01.07.2019, 12:36
Фото – скриншот з відео НикВести

У Миколаєві охорона кандидата в народні депутати Олександра Гайду не підпускала і відштовхувала журналістів, не даючи змоги поставити йому запитання, повідомляє “НикВести”

Інцидент стався 27 червня після проведення кандидатом зустрічі з виборцями.

Журналісти намагалися поставити запитання щодо колишньої політичної діяльності кандидата. Але люди, які нібито охороняли Гайду, перешкоджали цьому називаючи кореспондентів провокаторами.

“Після того як Олександр Гайду провів зустріч з виборцями... представники ЗМІ спробували поставити йому свої запитання. Однак під час спілкування охорона кандидата стала перебивати кореспондента “НікВесті” і не давати ставити запитання. Після охоронці і взагалі стали застосовувати силу, намагаючись тримати кореспондента “НікВесті” руками і перегороджувати йому дорогу”, – пише видання, додавши, що журналістам таки вдалося поставити свої запитання і отримати на них відповіді.

Як повідомляє представниця ІМІ в Миколаївській області, не підпускали до кандидата журналістів видання “НікВести” Івана Казору та видання “Шиповник” Андрія Юрчака.

Як розповіли представниці ІМІ керівники видань “НикВести” та “Шиповник”, урешті-решт, побачивши, що журналісти ведуть онлайн-трансляцію, їм припинили перешкоджати. З приводу цієї ситуації до правоохоронців журналісти звертатися не збираються.

Liked the article?
Help us be even more cool!