ГАРЯЧА ЛІНІЯ(050) 447-70-63
на зв’язку 24 години
Залиште свої дані
і ми зв’яжемося з вами
дякуємо за звернення

Або ж зв’яжіться з нами:

[email protected]

(050) 447-70-63

Подай скаргу

У Москві побили проукраїнського журналіста

06.03.2015, 11:15

У ніч з 4 на 5 березня у Москві двоє невідомих побили активіста і журналіста Олексія Семенова, який неодноразово виступав проти анексії Криму та за мир в Україні. Про це повідомив його соратник Андрій Давидов, повідомляють Грани.ру.
Інцидент стався бизько 2 години ночі, коли Семенов повертався додому. За ним йшли двоє молодих людей, потім вони несподівано наблизилися до журналіста і один з них завдав йому удари битою по руці і двічі по голові. Нападники забрали сумку з ноутбуком, але не перевірили кишені жертви і не забрали телефон. Вони втекли на автомобілі, який під'їхав.
Семенов самостійно викликав швидку і був госпіталізований. У нього перелом кисті лівої руки та черепно-мозкова травма. У лікарні у Семенова взяв свідчення слідчий. Порушено справу за статтею про розбійний напад.
За словами Семенова, нападники діяли мовчки. Погрози йому не надходили. Активіст не зміг сказати, чи пов'язаний напад з його політичною діяльністю.
"Зовні виглядає як звичайний кримінал. На тлі нападів на активістів в інших регіонах змушує задуматися про можливий політичний підтекст. Якщо такі випадки будуть ще і ще повторюватися, не можна буде вже говорити, що це звичайна битовуха", - сказав Семенов.

Liked the article?
Help us be even more cool!