ГАРЯЧА ЛІНІЯ(050) 447-70-63
на зв’язку 24 години
Залиште свої дані
і ми зв’яжемося з вами
дякуємо за звернення

Або ж зв’яжіться з нами:

[email protected]

(050) 447-70-63

Подай скаргу

У Москві Навального поховали під музику з "Термінатора" та пісню Френка Сінатри

У Москві (Росія) сьогодні, 1 березня, поховали опозиційного російського політика Олексія Навального, який помер 16 лютого, повідомляє російська “Медиазона”.

Поховали його на Борисівському цвинтарі під музику з пісні “My Way” Френка Сінатри та мелодію з “Термінатора-2” – улюбленого фільму Навального. 

Як пише медіа, на цвинтар не пустили практично нікого, крім родичів. Присутні біля цвинтаря скандували “Не пробачимо!”, “Ні війні” та “Росія без Путіна”.

Тіло Олексія Навального не віддавали рідним дев'ять днів. Уперше його показали матері 21 лютого, а віддали лише 24 лютого. До цього слідчі шантажували її, вимагаючи провести таємний похорон, пише медіа.

Соратники Навального говорили, що під час організації похорону зіткнулися з проблемами та відмовами ритуальних агенцій. За кілька днів біля цвинтаря, церкви та найближчих станцій метро виставили огорожі та поліцейські патрулі, встановили нові відеокамери для спостереження.

Як повідомляв ІМІ, 16 лютого Управління Федеральної служби виконання покарань Росії заявило про смерть Олексія Навального в колонії №3 в Ямало-Ненецькому автономному окрузі.

Президент України Володимир Зеленський вважає, що опозиційний російський політик Олексій Навальний був убитий за наказом російського президента Володимира Путіна.

Liked the article?
Help us be even more cool!