ГАРЯЧА ЛІНІЯ(050) 447-70-63
на зв’язку 24 години
Залиште свої дані
і ми зв’яжемося з вами
дякуємо за звернення

Або ж зв’яжіться з нами:

[email protected]

(050) 447-70-63

Подай скаргу

У Москві намагаються заборонити перепости Навального

01.04.2014, 17:49

Прокуратура Москви попередила представників російських соцмереж про неприпустимість перепостів Олексія Навального. Застереження контент-провайдерам направив зампрокурора Москви Андрій Ганцев, пишуть "Ведомости".

Представник прокуратури Москви підтвердив, що застереження декільком юрособам, що надають послуги інтерактивних сервісів в інтернеті, справді розіслали.

Прокуратура "звернула увагу", що в соцмережах, блогах та інших сервісах, що надають можливість розміщення інформації, від імені Навального "і групи пов'язаних з ним осіб здійснюється систематична публікація текстів, відео- та аудіоматеріалів".

При цьому Басманний райсуд 28 лютого помістив Навального під домашній арешт і заборонив йому користуватися інтернетом, нагадує прокурор.

Порушення заборони, встановленого судом, може стати підставою для зміни Навальному запобіжного заходу.

Крім того, невиконання рішення суду - це кримінальний злочин, попередив прокурор.

Надання провайдерами послуг з розповсюдження інформації перешкоджає виконанню судового рішення, вважає прокурор.

Застереження отримали в "Афіша-Рамблер-SUP" (розвиває кириличний сегмент Livejournal), повідомила PR-директор компанії Софія Іванова.

Як відомо, рішення суду забороняє користуватися інтернетом самому Навальному, але не обмежує поширення інформації третіми особами.

Українська правда

Liked the article?
Help us be even more cool!