ГАРЯЧА ЛІНІЯ(050) 447-70-63
на зв’язку 24 години
Залиште свої дані
і ми зв’яжемося з вами
дякуємо за звернення

Або ж зв’яжіться з нами:

[email protected]

(050) 447-70-63

Подай скаргу

У Миколаєві вікна офісу "Преступности.Нет" закидали червоною фарбою

20.07.2014, 15:57

У ніч на 20 липня у Миколаєві невідомі закидали червоною фарбою вікна офісу інформаційного агентства «Українська медіа група», в якому працюють редакції таких видань як «Преступности.НЕТ» і «NikLife», повідомляє “Преступности.Нет”.

Як пише видання, сталося це в період з опівночі до 09:30 ранку. Фарбу на вікнах помітив кореспондент, який прийшов вранці на роботу.

Крім того, зауважує видання, на стіні невідомі залишили напис - “Укр. ЗМІ брешуть”, що говорить про те, що дії зловмисників безпосередньо пов'язані з діяльністю видання.

“Це вже не вперше на нас намагаються тиснути. Проте, вперше справа доходить до таких от хуліганських дій. Телефонні дзвінки, листи на редакційну пошту з обуреннями, претензіями, а іноді і погрозами ми отримуємо регулярно. Хочеться відзначити, що це жодним чином не може вплинути на нашу роботу”, - зазначив головний редактор видання “Преступности.НЕТ” Анатолій Чубаченко.

Редакція просить всіх, хто володіє будь-якою інформацією про події, телефонувати на редакційний номер 709-666, а також повідомляти на електронну адресу [email protected]. Анонімність гарантується.

Нагадаємо, раніше на редакційний телефон “Преступности.НЕТ” неодноразово дзвонив і погрожував влаштувати журналістам “червоний терор” чоловік, який представився капітаном миколаївського і київського СБУ Юрієм Олександровичем Левашовим. При цьому, зауважує видання, напередодні того, що сталося його дзвінки повторилися.

Як повідомив ІМІ журналіст видання Андрій Лохматов, до цього інциденту кілька днів поспіль на редакційний номер (0512) 70-96-66 знову телефонував цей чоловік, який всіляко погрожував журналістам тим, що він знищить їх, що вони дограються. Його невдоволення, за словами Лохматова, стосувалося того, що редакція називає "ополченців" терористами, бойовиками і сепаратистами, а також не займає проросійську позицію, як би йому того хотілося.

Також видання зазначає, що лідер партії Ляшка в Миколаєві Олег Найда погрожував кореспонденту “Преступности.НЕТ” скоро “вила підуть до вас”, оскільки йому не подобається, що журналісти висвітлюють їхні заходи і акції не так, як їм би того хотілося.

 

Liked the article?
Help us be even more cool!