ГАРЯЧА ЛІНІЯ(050) 447-70-63
на зв’язку 24 години
Залиште свої дані
і ми зв’яжемося з вами
дякуємо за звернення

Або ж зв’яжіться з нами:

[email protected]

(050) 447-70-63

Подай скаргу

У Миколаєві стався напад на журналістів

06.05.2016, 08:07

Учора в Миколаєві стався напад на двох кореспондентів сайту «Преступности.НЕТ» Тараса Леонтяна й Артема Дибленка. Про це йдеться в повідомленні Facebook Леонтяна, повідомляє 112.ua.

«Брати Дмитро і Сергій Кальченко знову відзначилися в Миколаєві. Сьогодні я разом з Артемом Дибленком мав честь знову сходити на суд до цієї гопоти і зробити одну фотографію. Закінчилося це вириванням з моїх рук фотоапарату і ударами по Артему, без якого все могло б скінчитися гірше»,  написав журналіст.

За його словами, Сергій Кальченко був заступником голови обласної організації «Союз Лівих Сил» і кандидатом у депутати Херсонської міськради.

Інцидент прокоментував голова Миколаївської ОДА Вадим Меріков на сторінці в Facebook.

«Бидлу, яке сьогодні напало на журналістів, а перед цим затіяло бешкет не місце в нашому місті, у суспільстві, їх місце – за ґратами. І сподіваюся "найгуманніший суд" усе ж таки вивчить матеріали справи і прийме рішення. Поки ж ми бачимо, що безхребетність суду і бездіяльність деяких правоохоронців породжує свавілля. Завтра на нараді з силовиками поставлю ряд завдань щодо забезпечення правопорядку в місті та області у святкові дні, і зокрема підніму питання щодо захисту прав журналістів», – написав Меріков.

Нагадаємо, 3 травня в Одесі стався збройний напад на знімальну групу 7-го каналу. Невідомі приїхали на авто «Хонда» темно-сірого кольору з номером ВН4152НВ, під час нападу використали  помпову рушницю і травматичні пістолети.

У одного оператора перелом стінки гайморової пазухи, у другого  перелом носа і попередньо струс мозку, а у журналіста каналу кульові поранення голови і спини.

Правоохоронці встановили особу власника розшукуваного автомобіля «Хонда». Ним виявився житель м.Білгорода-Дністровського. Рушниця, з якої стріляли у журналістів, теж зареєстрована на цього чоловіка.

За фактом нападу на співробітників одеського 7-го каналу, скоєного 3 травня, поліція відкрила кримінальне провадження з попередньою правовою кваліфікацією «замах на умисне вбивство» (ст. 115 та ст. 15) Кримінального кодексу України.

Liked the article?
Help us be even more cool!