ГАРЯЧА ЛІНІЯ(050) 447-70-63
на зв’язку 24 години
Залиште свої дані
і ми зв’яжемося з вами
дякуємо за звернення

Або ж зв’яжіться з нами:

[email protected]

(050) 447-70-63

Подай скаргу

У Миколаєві учасник ДТП погрожував журналістці через зйомку

30.05.2016, 10:21

28 травня у Миколаєві пасажир позашляховика “Mitsubishi Pajero”, який потрапив в ДТП в центрі міста, погрожував вдарити в обличчя журналістку інтернет-видання “Новини-N” Марію Семененко, яка фотографувала аварію. Про це повідомляється на сайті видання.

Інцидент стався на перетині вулиць Велика Морська і Московська, де сталася дорожньо-транспортна пригода унаслідок того, що “Mitsubishi Pajero” не пропустив тролейбус №6.

Коли журналістка почала здійснювати зйомку, літній чоловік, що стояв разом з водієм авто, запропонував спочатку зняти штани, щоб сфотографувати. Потім почав ображати журналістку, нецензурно висловлюючись.

У момент, коли кореспондентка знімала тролейбус, літній чоловік не витримав і попрямував в її бік зі словами: “Я тобі дам по е**льникові”. Слова про те, що він перешкоджає журналістській діяльності, на нього не подіяли.

У ситуацію втрутився поліцейський, який пояснив чоловікові, що представники ЗМІ мають право вести зйомку подій. Коли журналістка спробувала пояснити, що всі знаходяться в громадському місці і ніхто не має права заборонити будь-кому фіксувати те, що відбувається, він став погрожувати розбити камеру.

За нападника заступився водій автомобіля, попросивши заспокоїтися, а сам заявив, що не дозволить кореспонденту знімати місце події і погрожував розбити фотоапарат.

Фізичної агресії з боку літнього чоловіка вдалося уникнути лише завдяки втручанню одного з патрульних.

Liked the article?
Help us be even more cool!