ГАРЯЧА ЛІНІЯ(050) 447-70-63
на зв’язку 24 години
Залиште свої дані
і ми зв’яжемося з вами
дякуємо за звернення

Або ж зв’яжіться з нами:

[email protected]

(050) 447-70-63

Подай скаргу

У Миколаєві працівники, що будуватимуть АЗС біля гуртожитку, перешкоджали роботі журналістки

16.08.2016, 10:37

15 серпня у Миколаєві працівники компанії, яка планує будівництво АЗС “Окко” біля гуртожитку Національного університету кораблебудування, перешкоджали журналістці інтернет-видання “Миколаївський центр журналістських розслідувань” Надії Дремлюзі в проведенні фото та відеозйомки. Про це повідомляє представник ІМІ у Миколаївській області.

На місці майбутнього будівництва з’явились працівники, які проводили геодезичні заміри у зеленій зоні, не дивлячись на те, що судові розгляди у справі ще не закінчилися, і дозвіл на проведення будь-яких робіт на цій ділянці відсутній.

“Спілкуватися з журналістом вони навідріз відмовилися, більш того, перешкоджали журналісту здійснювати фото- і відеозйомку… Кореспондента вони зустріли агресивно, спочатку вимагали показати посвідчення, після - закривали спинами геодезистів, а потім і зовсім перейшли на погрози”, - повідомляє видання.

Окрім цього, працівники, зазначає Надія Дремлюга, проявляли агресію і до місцевих мешканців – зокрема, нанесли удар по камері мешканцю сусіднього будинку, який знімав те, що відбувається.

Фото і відео - “Миколаївський центр журналістських розслідувань”

Liked the article?
Help us be even more cool!