ГАРЯЧА ЛІНІЯ(050) 447-70-63
на зв’язку 24 години
Залиште свої дані
і ми зв’яжемося з вами
дякуємо за звернення

Або ж зв’яжіться з нами:

[email protected]

(050) 447-70-63

Подай скаргу

У Миколаєві обікрали офіс сайту “Егаліте”. Редакція пов’язує з підготовкою статті про криміналітет

22.03.2017, 10:36

У Миколаєві редакція інтернет-видання “Егаліте” заявила про крадіжку комп’ютерів зі свого офісу з інформацією про кримінальних авторитетів міста. Про це повідомив представнику ІМІ в Миколаївській області редактор видання Богдан Вигнаний.

За його словами, на вихідних, коли в офісі редакції нікого немає, невідомі проникли у приміщення за адресою вулиця Чкалова, 30-а, звідки викрали два ноутбуки, жорсткий диск та флеш-накопичувач. Вигнаний додав, що вхідні двері в офіс не були зламані, а замок не був пошкоджений. За його словами, зловмисники, ймовірно, скористалися копією ключа або відмичкою.

У понеділок, 20 березня, редактор видання помітив, що зникла техніка та викликав поліцію, якій написав заяву про крадіжку.

За словами Вигнаного, на одному з викрадених ноутбуків містилась інформація, за якою видання готувало матеріал про криміналітет міста та його зв’язки з владою. Саме з цим редакція і пов’язує вказаний злочин.

“В офісі ще є стаціонарні комп’ютери, інша більш дорожча техніка, але крадії чомусь забрали тільки це”, - зазначив редактор видання.

До цього, за словами Богдана Вигнаного, ніяких погроз чи іншого тиску на редакцію не відбувалось.

Liked the article?
Help us be even more cool!