ГАРЯЧА ЛІНІЯ(050) 447-70-63
на зв’язку 24 години
Залиште свої дані
і ми зв’яжемося з вами
дякуємо за звернення

Або ж зв’яжіться з нами:

[email protected]

(050) 447-70-63

Подай скаргу

У Миколаєві невідомий умисно наїхав на журналіста “Дорожнього контролю” (доповнено)

03.04.2012, 00:59
У Миколаєві 2 квітня невідомий громадянин скоїв умисний наїзд автомобілем на журналіста газети "Дорожній контроль" Віталія Косенка, повідомляється на сайті ДК.

Як пише видання, приблизно в 11.45 херсонські журналісти газети, перебуваючи у Миколаєві на вул. Пушкінська, 45 побачили патруль Державної автоінспекції. Журналісти підійшли до міліцейської машини, щоб ??взяти інтерв'ю у інспекторів.

Під час спілкування журналісти побачили, що на задньому сидінні автомобіля ДАІ лежить два наполовину заповнені протоколи. Журналісти відразу ж набрали 102 і викликали чергового ДАІ.

Однак, пише видання, замість чергового ДАІ, приїхав "спортсмен" на автомобілі ЛАДА з державним номером ВЕ9764АН. Вийшовши з машини, невідомий підійшов до Віталія Косенка і заявив, що він зі своїми колегами з міста не виїде. За словами "спортсмена", на виїзді з міста буде організована засідка, яка розправиться з журналістами ДК.

“Після цього невідомий сів у автомобіль, вивернув кермо вліво, різко рушив у бік Віталія, в результаті чого проїхався журналістові по нозі. Далі, “спортсмен” продовжив рух і навмисно збив журналіста "Дорожнього контролю". В результаті, при падінні Віталій вдарився головою об бампер і об асфальт”, - написало видання.

Невідомий спробував сховатися з місця ДТП, але його автомобіль заблокували активісти ДК. Даішники, що стяли поруч, ніяких активних дій не вживали.

Через деякий час, швидка допомога, яка випадково проїжджала поряд, госпіталізувала Косенка. На місці події працювала слідчо-оперативна група і прокуратура, велось опитування свідків.

Активісти ДК мають відеозапис цього інциденту, який у найближчий час оприлюднять.
 
Водночас, у прес-службі МВС стверджують, що потерпілий сам кинувся на капот авто.

Зокрема, начальник Управління зв'язків з громадськістю МВС України Володимир Поліщук, посилаючись на довідку ДАІ Миколаївської області зазначив, що представники ДАІ не викликали сторонніх осіб для зумисних дій проти представників «Дорожнього контролю».
У коментарі "Телекритиці" Поліщук наголосив, що події цієї пригоди були задокументовані слідчо-оперативною групою Заводського райвідділу Миколаївського міського управління і трактувались інакше: «За свідченнями учасників подій 2 квітня трапилась конфліктна ситуація між водієм автомобілю ВАЗ 21015 та журналістами всеукраїнської газети "Дорожній контроль". Представники газети зупинились біля наряду ДПС ДАІ та почали знімати роботу міліціонерів на відеокамеру. Вони постійно звертались до міліціонерів із запитаннями, на які отримували обґрунтовані відповіді. Через кілька хвилин біля наряду на розі двох вулиць припаркувався автомобіль ВАЗ 21015. Водій цієї автівки вийшов за своїми справами. Повернувшись, він помітив, що його знімають на відеокамеру, і звернувся до оператора з вимогою її припинити».
За словами Поліщука, після цього між громадянином та представником «Дорожнього контролю» розпочався словесний конфлікт. «Намагаючись завершити перепалку, водій сів у салон свого автомобіля і почав від'їжджати з місця паркування. В цей час один з представників "Дорожнього контролю", які підійшли до цього автомобілю, кинувся на капот авто після цього впав на землю», - сказав Володимир Поліщук. Також він зазначив, що представники ДАІ викликали потерпілому швидку, яка відвезла його до лікарні.

Нагадаємо, 18 березня у Запоріжжі працівники Державної автоінспекції влаштували бійку з представниками громадської організації «Дорожній контроль» після виявлення в них сфальсифікованих протоколів. 
Фото - "Дорожній контроль"
 
Liked the article?
Help us be even more cool!