ГАРЯЧА ЛІНІЯ(050) 447-70-63
на зв’язку 24 години
Залиште свої дані
і ми зв’яжемося з вами
дякуємо за звернення

Або ж зв’яжіться з нами:

[email protected]

(050) 447-70-63

Подай скаргу

У Миколаєві журналістів попросили залишити зустріч керівництва області і родичів десантників

23.07.2014, 13:59

22 липня у Миколаєві керівництво області попросило журналістів залишити сесійну залу облради, де відбувалася зустріч губернатора області Миколи Романчука, мера Юрія Гранатурова і полковника Станіслава Ярмоли з родичами військовослужбовців з 79-ї окремої аеромобільної бригади, повідомляють НікВесті.

Як пише видання, журналістів попросили залишити залу засідань, бо зустріч була дуже “спекотною”. У родичів десантників накопичилося величезна безліч претензій до командування АТО. Зокрема, перебування двох батальйонів 79-ї бригади в оточенні біля кордону з Росією, де їх обстрілюють з двох сторін бойовики і військовослужбовці РФ.

“Один з присутніх заявив, що у нього складається враження, що керівництво ВСУ просто зливає миколаївських десантників, прагнучи знищити еліту українського війська. Не заспокоїло матерів і дружин бійців ухвалення сьогодні (22 липня - ред.) у Верховній Раді рішення про третю хвилю мобілізації: вони впевнені, що за 45 днів, відведених на ці заходи, нічого змістовного не поміняється”, - пише видання.

Мати одного з десантників заявила, що її синові, який воює за незалежність України, один з полковників заявив, що «вони - гарматне м'ясо». Також вона сказала, що деяких бійців відпускають з армії додому на кілька днів, що допомагає їм хоч трохи перепочити.

Чоловік, який виступав, заявив, що керівництво країни відповість за те, що «відправляє російськомовних стріляти в російськомовних».

Закінчився час перебування ЗМІ після чергового виступу мешканки села Катеринівка Веселинівського району, яка на зустрічі з головою Миколаївської облдержадміністрації Миколою Романчуком 2 липня стверджувала, що на неї чинять тиск через те, що син служить на сході країни в рядах 79 аеромобільної бригади.

На цей раз вона сказала, що ЗМІ все перекрутили, тому просить всіх журналістів залишити зал. До цього заклику приєднався губернатор, який сказав, що «це не шоу».

Видання нагадує, що 21 липня військовослужбовці миколаївської 79-ї окремої аеромобільної бригади прорвали оточення російських бойовиків і вивели в тил поранених.

Liked the article?
Help us be even more cool!