ГАРЯЧА ЛІНІЯ(050) 447-70-63
на зв’язку 24 години
Залиште свої дані
і ми зв’яжемося з вами
дякуємо за звернення

Або ж зв’яжіться з нами:

[email protected]

(050) 447-70-63

Подай скаргу

У Миколаєві журналістам заборонили знімати на території університету, куди мав прибути Янукович

21.09.2012, 06:35
 

У Миколаєві представники служби безпеки заборонили журналістам знімати на території Миколаївського державного аграрному університетів, куди мав прибути президент Віктор Янукович, повідомляють Новости N.


Як тільки журналісти почали знімати студентів університету та автобуси з написом «Дітям Миколаївщини від Президента України», які перебували безпосередньо на території університету, до них відразу підійшли “специфічної зовнішності чоловіки в чорних костюмах, які вимагали припинити зйомку, а вже зроблені фото - видалити”, повідомляє видання..


Також журналістам не дали зняти момент приїзду Януковича і вручення ключів від подарованих автобусів, аргументувавши тим, що представників ЗМІ акредитували «тільки для зйомки усередині будівлі».


Після виходу Януковича з будівлі університету пресі оголосили, що всіх будуть вести ще на один об'єкт, при чому не уточнили, на якій. “Однак для того, щоб туди потрапити, потрібно відразу бігти до автобуса. Зрозуміло, що основна маса репортерів так і зробила. Однак в останній момент все скасувалося без пояснень. Схоже, це був добре спланований маневр, щоб не дати журналістам сфотографувати президента на вулиці”, - пише видання.


А по дорозі назад служба безпеки через представника облдержадміністрації в телефонному режимі принесла свої вибачення журналістам за заподіяні незручності.

 
Liked the article?
Help us be even more cool!