ГАРЯЧА ЛІНІЯ(050) 447-70-63
на зв’язку 24 години
Залиште свої дані
і ми зв’яжемося з вами
дякуємо за звернення

Або ж зв’яжіться з нами:

[email protected]

(050) 447-70-63

Подай скаргу

У Миколаєві член ДВК перешкоджав журналістці знімати підрахунок голосів

26.05.2014, 12:33

25 травня у Миколаєві увечері член дільничної виборчої комісії №480800, розміщеної в Корабельному районі, в приміщенні середньої школи №48, намагався перешкодити журналістці інтернет-видання «Корабелов.info» Наталії Беловій проводити відеозйомку процесу підрахунку голосів виборців.

Як повідомив кореспонденту ІМІ редактор видання Сергій Белов, член комісії Євген Базулько, побачивши, що журналістка фіксує роботу комісії на відеокамеру, підійшов до неї та почав вимагати, щоб вона перестала це робити, після чого він штовхнув Белову, в результаті чого пошкодив її камеру, яка випала з рук журналістки на підлогу.

Як зазначає редактор видання, на місце була викликана міліція, яка на даний момент розглядає питання про відкриття кримінального провадження за статтею 171 Кримінального кодексу України. Правоохоронці попросили відеозапис конфлікту в журналістки, щоб визначитись з кваліфікацією скоєного правопорушення.

“Після удару по камері перестав працювати екран. На даний момент ця проблема вже усунена. Фотоапарат цілий і Наталя, слава Богу, також”, - додав Сергій Белов.

 

Liked the article?
Help us be even more cool!