ГАРЯЧА ЛІНІЯ(050) 447-70-63
на зв’язку 24 години
Залиште свої дані
і ми зв’яжемося з вами
дякуємо за звернення

Або ж зв’яжіться з нами:

[email protected]

(050) 447-70-63

Подай скаргу

У Миколаєві 1 травня проросійські мітингувальники не давали знімати та ображали журналістів СТБ

06.05.2014, 11:33

1 травня у Миколаєві група людей, учасників проросійського мітингу, який проходив на площі Леніна біля меморіалу Героїв-визволителів Миколаєва, накинулись на знімальну групу телеканалу СТБ та перешкоджали їх роботі. Про це повідомляє миколаївський коресподент ІМІ.

Як повідомила ІМІ журналістка СТБ Ірина Несвет, вона записувала інтерв’ю з учасниками мітингу, як натовп обступив її та оператора, люди почали лаятись на них та заважати працювати.

“В якійсь момент почалась масова істерія. До цього зі сцени голова Миколаївського відделення партії «Русский блок» Євгенія Бондаренко «підігріла людей» розповіддю про фашистів, озброенних боєвиків, які 7 квітня знесли їх наметове містечко, а потім звернула увагу всіх на нас та сказала: «І тут зараз нас знімає телеканал СТБ», я хочу попросити їх, щоб вони показували тільки правду». Після цього натовп оскаженів та накинувся на нас. Для об’єктивності підкреслю, що Євгенія прямо не вказала на нас, як на ворогів, але вийшло так, що підігрітий натовп розцінив це так, як розцінив”, - розповіла Ірина.

За її словами, їм вдалося не допустити найвищої фази конфлікту, хоча люди були налаштовані агресивно – допомогли співробітники міліції, які вивели журналистку з оператором з натовпу.

“Вони кричали, щоб ми їхали геть з Миколаєва, щоб знімали «там в себе в Києві», «йшла би ти краще на панель, дівчинко» і інші образи. Знімати надалі ми вже не могли”, - додала журналістка.

Після цього Ірині подзвонила Євгенія Бондаренко з вибаченнями. “Вона сказала, що їй самій неприємно, що так сталось, що вона не хотіла ніяким чином образити їх, що люди так просто реагують”, - сказала Несвет.

Liked the article?
Help us be even more cool!