ГАРЯЧА ЛІНІЯ(050) 447-70-63
на зв’язку 24 години
Залиште свої дані
і ми зв’яжемося з вами
дякуємо за звернення

Або ж зв’яжіться з нами:

[email protected]

(050) 447-70-63

Подай скаргу

У мерії Кропивницького журналістів попросили не запізнюватися на "апаратки", щоб не було скандалів

10.07.2018, 15:41
Фото – CBN

В обласному центрі міська влада просить журналістів не запізнюватись на апаратні наради. З таким зверненням виступила керівниця справами виконавчого комітету Альвіна Бондаренко сьогодні, 10 липня, повідомляє  CBN.

«Я з повагою і розумінням ставлюся до вашої роботи, – сказала Бондаренко. – До того, що ви скрипите дверима і виходите раніше з апаратної наради, бо у вас купа справ і маєте іти далі. До того, що ваш одяг не відповідає етикету, бо зараз ви у нас, а за годину – на смітнику. Але ви маєте тактовно відноситися. Тому ми просимо не запізнюватись на апаратні наради. Я вважаю, що ми нормальні люди. Бувають випадки, коли посадові особи неправі. Але ми готові до спілкування. А якщо людину обзивають, а потім викликають поліцію… Але думаю, ми знайдемо точки співпраці».

Причиною такого звернення став учорашній інцидент під кабінетом, де відбувалася апаратна нарада. Місцевого журналіста Дмитра Семенюка після початку заходу не пустили до зали.

Семенюк написав про те, що охоронці його не пропускають, у Facebook. Пізніше про це повідомив Інститут масової інформації та профільне всеукраїнське видання «Детектор медіа».

Як пояснив сам Дмитро Семенюк, він запізнився на дві хвилини, тому що спустило колесо у велосипеда.

Liked the article?
Help us be even more cool!