ГАРЯЧА ЛІНІЯ(050) 447-70-63
на зв’язку 24 години
Залиште свої дані
і ми зв’яжемося з вами
дякуємо за звернення

Або ж зв’яжіться з нами:

[email protected]

(050) 447-70-63

Подай скаргу

У мережу злили дані більш як мільйона користувачів Clubhouse

12.04.2021, 10:11
Фото – NURPHOTO / ВВС
Фото – NURPHOTO / ВВС

Хакери виклали в інтернет особисті дані 1,3 мільйона користувачів соцмережі Clubhouse.

Про це повідомляє Укрінформ із посиланням на Cybernews.

Серед викладених особистих даних користувачів зазначаються їхні імена та прізвища, посилання на фотографії, а також інформація про акаунти користувачів в інших соцмережах (Instagram, Twitter). Крім цього, у мережу злили інформацію про реєстрацію, підписки та запрошення до Clubhouse.

Як зазначають експерти, зловмисники можуть використовувати ці дані для легшого доступу до банківських рахунків користувачів.

Витік інформації Clubhouse стався через кілька днів після того, як дані з понад мільярда профілів Facebook та LinkedIn були злиті в мережу.

Видання рекомендує всім користувачам Clubhouse, які підозрюють, що дані їхнього профілю могли бути викрадені, скористатися програмою перевірки витоку персональних даних, щоб перевірити свою електронну пошту, замінити пароль свого облікового запису та ввімкнути двофакторну аутентифікацію для всіх облікових записів в інтернеті.

Нагадаємо, аудіосоцмережу Clubhouse заснували минулого року підприємці Пол Девіс і Рохан Сет. Вона завоювала популярність серед “еліти Кремнієвої долини” як приватний додаток на iPhone, доступ до якого можна отримати лише за спеціальним запрошенням.

Після реєстрації в Clubhouse користувачі можуть створювати різні кімнати й спілкуватися там виключно голосовими повідомленнями.

Liked the article?
Help us be even more cool!