ГАРЯЧА ЛІНІЯ(050) 447-70-63
на зв’язку 24 години
Залиште свої дані
і ми зв’яжемося з вами
дякуємо за звернення

Або ж зв’яжіться з нами:

[email protected]

(050) 447-70-63

Подай скаргу

У Мексиці журналістка огріла мікрофоном фаната, що мацав її за сідниці під час прямого ефіру

08.05.2018, 10:40
Фото - скріншот з відео

У Мексиці журналістка Марія Фернандо Мора у прямому ефірі декілька разів ударила мікрофоном футбольного вболівальника, який схопив її за сідниці, повідомляє "Еспресо TV" з посиланням на News.com.au.

Журналістка вела пряме включення поблизу стадіону “Акрон”, коли група вболівальників увійшла до кадру та почала співати.

Марія не розгубилась і почала брати у одного них інтерв’ю, однак уже за декілька секунд накинулась на фаната з мікрофоном.

Уже наступного дня журналістка розповіла у Twitter, що викликало у неї таку бурхливу реакцію.

“Що сталося зі мною в четвер, трапляється з тисячами жінок кожен день у громадських місцях. Різниця лише в тому, що це сталося зі мною під час прямого ефіру на телебаченні і я вирішила захистити себе. Моя реакція перетворила буденний факт у щось вірусне”, - написала вона.

За словами Мори, під час інтерв’ю вона відчула, що ззаду її хтось чіпає. Спочатку журналістка вирішила, що це випадкове тертя через стрибаючих та співаючих фанатів.

“Цей хлопець став упевненішим, бо я не реагувала і продовжувала робити свою роботу, ще двічі простяг свою руку мені між сідницями. Я вирішила захистити себе”, - поділилась Марія.

Liked the article?
Help us be even more cool!