ГАРЯЧА ЛІНІЯ(050) 447-70-63
на зв’язку 24 години
Залиште свої дані
і ми зв’яжемося з вами
дякуємо за звернення

Або ж зв’яжіться з нами:

[email protected]

(050) 447-70-63

Подай скаргу

У Мексиці невідомі вбили журналіста

15.01.2018, 12:37
Фото - DW, UNESCO

У місті Нуево-Ларедо (Мексика) вдень 13 січня був убитий журналіст Карлос Домінгес. Слідство підозрює, що журналіста могли вбити через професійну діяльність. Про це повідомляє Інтерфакс-Україна з посиланням на Reuters.

За словами представника місцевої влади, прокуратура розпочала розслідування вбивства, фахівцям належить визначити всі обставини того, що сталося. Домінгес вів політичну колонку у виданні Diario de Nuevo Laredo, в одній з останніх публікацій він скаржився на зростаюче політичне насильство в Мексиці, яке стало набирати оберти напередодні президентських виборів у липні 2017 року.

Губернатор штату Тамауліпас Франсиско Гарсія Кабеса де Вака засудив вбивство журналіста. У своєму Twitter він висловив співчуття родині Домінгеса і журналістській спільноті штату, а також пообіцяв, що вбивці не залишаться безкарними.

Як повідомляв ІМІ, у грудні 2017 року в мексиканському штаті Веракрус невідомий застрелив журналіста Гумаро Переса Агіландо на очах у школярів. 35-річний журналіст писав у провідні мексиканські видання про мафію та наркоторгівлю.

Інцидент стався в початковій школі “Агірре Синта”. Журналіст прийшов до свого 6-річного сина на святкування Різдва. До класної кімнати увірвався озброєний чоловік, випустив у журналіста чотири кулі і втік.

 
Liked the article?
Help us be even more cool!