ГАРЯЧА ЛІНІЯ(050) 447-70-63
на зв’язку 24 години
Залиште свої дані
і ми зв’яжемося з вами
дякуємо за звернення

Або ж зв’яжіться з нами:

[email protected]

(050) 447-70-63

Подай скаргу

У Маріуполі окупанти змушують школярів співати гімн РФ – міськрада

14.03.2023, 15:21
Фото – скрін з відео
Фото – скрін з відео

В окупованому Маріуполі росіяни змушують школярів шикуватися в лінійку, слухати гімн Росії та підіймати російський прапор.

Про це повідомила пресслужба Маріупольської міськради.

"Кожен тиждень у школах починається з так званого "патріотичного виховання", а насправді – промивки мізків дітей", – йдеться в  повідомленні.

Там також зазначають, що окупанти вдаються до героїзації вбивць Маріуполя. Зокрема, у школах з'явилися стенди з "героями "ДНР", на яких є фото та історії загарбників. 

Крім того, росіяни продовжують руйнувати маріупольські школи. 14 березня загарбники остаточно зруйнували школу №30.

"В українському Маріуполі працювало 63 школи. Робилося все для того, щоб наші діти отримували в них нові можливості та сучасне навчання. 

За попередніми даними, росіянами пошкоджено 54 навчальних заклади середньої освіти. З них 19 мають критичні ушкодження. Вісім шкіл зруйновано повністю", – зазначив міський голова Вадим Бойченко.

Як повідомляв ІМІ, в окупованому місті Токмак Запорізької області окупаційна адміністрація змушує школярів писати листи російським військовим. У школах Мелітополя Запорізької області окупанти також змушують дітей писати листи російським солдатам.

Liked the article?
Help us be even more cool!