ГАРЯЧА ЛІНІЯ(050) 447-70-63
на зв’язку 24 години
Залиште свої дані
і ми зв’яжемося з вами
дякуємо за звернення

Або ж зв’яжіться з нами:

[email protected]

(050) 447-70-63

Подай скаргу

У марафоні "Єдиних новин" покажуть концерт "Вечірнього Кварталу", присвячений Дню Незалежності України

22.08.2022, 15:11
Фото – 1+1
Фото – 1+1

В ефірі загальнонаціонального марафону “Єдині новини” 23 серпня покажуть благодійний концерт “Вечірнього Кварталу”, присвячений Дню Незалежності України, повідомляє 1+1.

Прем'єра концерту відбудеться о 21:00. У концерті взяли участь актори “Вечірнього Кварталу” та акторки “Жіночого Кварталу” у форматі єдиного концерту. Це перший великий телевізійний концерт Студії “Квартал 95” з моменту повномасштабного вторгнення російських військ на територію України.

Як зазначають актори, гумор на благодійному концерті до Дня Незалежності дуже стриманий, але злободенний – про війну та про реалії нашого сьогодення.

“Для нас важливо залишатися разом з нашим глядачем, відчувати його потреби  в такий складний час. Даючи концерти перед військовими, ми зрозуміли, що українці вже готові до гумору, до його повернення. Тому вирішили зробити концерт у такий символічний день для України, аби кожен усвідомив: ми ніколи не здамось і обов’язково переможемо”, – зазначив художній керівник “Вечірнього Кварталу” Євген Кошовий.

Liked the article?
Help us be even more cool!