ГАРЯЧА ЛІНІЯ(050) 447-70-63
на зв’язку 24 години
Залиште свої дані
і ми зв’яжемося з вами
дякуємо за звернення

Або ж зв’яжіться з нами:

[email protected]

(050) 447-70-63

Подай скаргу

У Львові відбувся суд щодо позбавлення ліцензій комунальної телекомпанії

05.12.2011, 06:14
Сьогодні відбулося попереднє засідання суду щодо позбавлення телекомпанії «Львів-ТБ» ліцензії. Про це  повідомляє ЗІК.
«За інформацією, яка в нас є, комунальне підприємство дало наказ про проведення оптимізації і скорочення чисельності штату. Відповідно до доручень, робляться певні дії, щоб отримати ліцензію. Відбулося попереднє засідання суду з питання незаконного позбавлення нас ліцензії. Позивачем до суду є комунальне підприємство. Обласна рада як третя особа долучена до цієї справи. Тому маємо надію, що все-таки підприємство буде функціонувати, особливо зважаючи на ту інформаційну політику, яка сьогодні відбувається в Україні і, зокрема, у Львівській області», – заявив Панькевич.

Перший заступник голови Львівської обласної ради Петро Колодій доповнив, що штат журналістів на «Львів-ТБ» не буде скорочуватись, а буде скорочуватися інший персонал.

«Зараз ведуться перемовини з іншими каналами щодо можливості ретрансляції продукції нашого комунального підприємства, – сказав він. – Якщо ті всі напрацювання досягнуть успішного результату, я думаю, що штат журналістів, навпаки, буде збільшуватися. Тому що завдання комунального підприємства – не тільки висвітлювати роботу Львівської обласної ради, але й роботу депутатів районних, селищних рад і всі проблеми, які є на території Львівської області. Для цього нам потрібно буде збільшувати штат».

Крім того, Колодій запевнив, що відповідно до закону, працівники телекомпанії за два місяці є попереджені про можливе звільнення, а зараз отримують заробітну плату.


 
Liked the article?
Help us be even more cool!