ГАРЯЧА ЛІНІЯ(050) 447-70-63
на зв’язку 24 години
Залиште свої дані
і ми зв’яжемося з вами
дякуємо за звернення

Або ж зв’яжіться з нами:

[email protected]

(050) 447-70-63

Подай скаргу

У Львові від журналістів вимагають паспорт, аби потрапити на прес-конференцію Ющенка

07.09.2012, 01:28

Журналісти Львова обурені жорсткими вимогами допуску на прес-конференцію лідера «Нашої України», екс-президента України Віктора Ющенка. На захід журналістів не пускатимуть без наявності паспорта або водійських прав, повідомляє Zik.


Окрім завчасної акредитації, від представників ЗМІ вимагають пред’явити паспорт або водійські права, а також посвідчення ЗМІ, в якому працюють. При цьому наголошується, що пред’явити потрібно обов’язково обидва документи, в іншому випадку журналісти «допущені не будуть».


«Акредитація представників ЗМІ – обов’язкова до 18.00 6 вересня 2012 року! Увага! Неакредитовані представники ЗМІ, а також ті акредитовані представники, які не матимуть при собі паспорта (водійських прав) і посвідчення ЗМІ, в якому працюють (обов’язково обидва документи), допущені не будуть», – зазначено в анонсі візиту Ющенка.


Зважаючи на жорсткі вимоги самого президента, журналісти висунули зустрічну пропозицію – закликають Ющенка не спізнюватися. Представники ЗМІ домовилися піти з прес-конференції Віктора Ющенка у разі його запізнення.


Відтак журналісти вирішили провчити Віктора Ющенка за численні багатогодинні спізнення на високому посту.

Liked the article?
Help us be even more cool!