ГАРЯЧА ЛІНІЯ(050) 447-70-63
на зв’язку 24 години
Залиште свої дані
і ми зв’яжемося з вами
дякуємо за звернення

Або ж зв’яжіться з нами:

[email protected]

(050) 447-70-63

Подай скаргу

У Львові в готелі обікрали журналіста мережі "Опора"

13.06.2018, 12:45
Фото - Фейсбук Захара Колісніченка

У Львові 9 червня в готелі “Наталія-18” обікрали черкаського журналіста громадянської мережі “Опора” Захара Колісніченка. Про це він заявив на своїй сторінці у Facebook, повідомляє Zaxid.net.

За його словами, злодій проник у його номер за його відсутності, скориставшись ключем-дублікатом, та викрав його MacBook Air 13, а також кількасот гривень.

“Отже, друзі, 9 червня близько 14:40 в готелі “Наталія-18” у мене поцупили MacBook Air 13. Злодій серед білого дня без злому (ймовірно використавши ключ, або ж його дублікат) проник у 22-й номер готелю та виніс мій комп'ютер і кілька сотень гривень. По собі він навіть закрив двері на замок. Ми помітили крадіжку близько 23:00, як тільки повернулись у номер. Одразу ж повідомили адміністратора готелю та викликали поліцію. Злодій потрапив на відео камер спостереження о 14:01 і безперешкодно покинув приміщення о 14:37”, – написав він.

Водночас він поскаржився на адміністрацію готелю, яка, за його словами, заявила, що не несе відповідальності в цьому випадку.

“Готель “Наталія-18” зайняв позицію “ми ні до чого, це не наша проблема, ми не несемо відповідальності за речі, залишені у номері”. Більше того, звинувачують мене (!!!) у тому, що це я затіяв усю цю крадіжку “на замовлення їхніх конкурентів”. Абсурд, ганьба і дно, загалом”, – додав журналіст.

У готелі “Наталія-18” заперечили цю інформацію. "Ну в тому, що потерпілий виконував якесь замовлення, його звинуватили користувачі Facebook, а не адміністрація готелю. Зі свого боку ми робимо все від нас залежне, щоб знайти злодія. Також ми вже замінюємо замки на дверях до всіх інших номерів, також ми встановимо відеоспостереження на всіх поверхах готелю, адже до цього вони в нас було лише на першому поверсі”, – розповіла виданню адміністраторка готелю, яка не захотіла назватись.

Захар Колісніченко дав відео з камер відеоспостереження, де видно злодія та те, як він потрапив до готелю. Однак немає відео, де було б видно, як він потрапив у сам номер, оскільки в цьому готелі камери є лише на першому поверсі.

На відео видно, що злодій невисокого зросту (до 170 см), чорнявий, із залисиною. Був одягнений у білу футболку та темні джинси, на руці мав годинник.

Журналіст звернувся до поліції із заявою про крадіжку. Цю інформацію виданню підтвердила і речниця ГУ Нацполіції Львівщини Світлана Добровольська.

“До нас звернувся мешканець Черкас 1991 року народження із заявою про те, що з його номера в готелі викрали 300 грн та ноутбук MacBook. За цим фактом порушили провадження за ч. 3 ст. 185 Кримінального кодексу України – крадіжка”, – сказала Світлана Добровольська.

Готель “Наталія-18” належить екс-дружині заступника начальника головного управління “К” СБУ генерал-лейтенанта поліції Василя Пісного Ользі Костик.

Liked the article?
Help us be even more cool!