ГАРЯЧА ЛІНІЯ(050) 447-70-63
на зв’язку 24 години
Залиште свої дані
і ми зв’яжемося з вами
дякуємо за звернення

Або ж зв’яжіться з нами:

[email protected]

(050) 447-70-63

Подай скаргу

У Львові стартував медіафорум

17.05.2018, 11:36
Фото - "День"

У Львові стартував шостий щорічний медіафорум на тему “Коли все стає медіа”, який проходитиме з 17 до 19 травня, повідомляє Громадське.

Організатори повідомляють, що форум зібрав 112 спікерів із 17 країн, близько 850 учасників.

На форумі заплановані дискусії та презентації в межах декількох тематичних потоків: діджітал, розслідування, контент, політика, монетизація. Серед новинок - дискусії про футбольну журналістику, державні комунікації та панель про освітні та грантові можливості для медіа й журналістів.

“Це подія, до якої ми готуємося весь рік”, - прокоментував початок форуму організатор Остап Процик.

Для учасників форуму виступив голова представництва ЄС в Україні Хюґ Мінґареллі, який наголосив на важливості розвитку розслідувальної журналістики в Україні як важливої складової розвитку демократичного суспільства.

“Журналістика сьогодні зіткнулась із низкою проблем, зокрема проблемою свободи слова. Сьогодні ми матимемо можливість обговорити всі ці виклики і проблеми. Медіаграмотність, незалежна журналістика та дезінформація - три напрямки, у яких ми працюватимемо”, - звернулася до учасників Форуму посол Великої Британії в Україні.

Також у межах форуму відбудуться урочистості із нагоди вручення премії імені Олександра Кривенка “За поступ у журналістиці”.

Цьогорічну Лекцію Свободи під час урочистостей прочитає історик, релігієзнавець, громадський діяч, звільнений з полону “ДНР”, Ігор Козловський.

Liked the article?
Help us be even more cool!