ГАРЯЧА ЛІНІЯ(050) 447-70-63
на зв’язку 24 години
Залиште свої дані
і ми зв’яжемося з вами
дякуємо за звернення

Або ж зв’яжіться з нами:

[email protected]

(050) 447-70-63

Подай скаргу

У Львові редакцію газети “Експрес” захопили сектанти

17.06.2012, 22:08

15 червня 2012 року у Львові понад три десятки членів незареєстрованої "секти Догнала"  із незрозумілими вимогами захопили декілька приміщень редакції газети "Експрес" і утримували їх впродовж більш як двох годин, повідомляє видання.

Як пише видання, люди поводили себе вкрай агресивно і неадекватно, а на вимогу охорони звільнити приміщення редакції і розблокувати роботу журналістів не реагували.  

Журналісти редакції викликали міліцію. Відразу після цього нападники швидко залишили редакцію.

На місці працювали слідчі міліції, які здійснювали документальне оформлення свідчень журналістів, встановлювали за фотографіями учасників захоплення редакції.

Юристи газети "Експрес" готують офіційне звернення на адресу міністра внутрішніх справ з вимогою “належно відреагувати на безпрецедентний факт втручання у діяльність газети та вжити упереджувальних заходів, що унеможливлять схожі ситуації у майбутньому”.

Нагадаємо, 14 червня 2012 року газета "Експрес" (№ 6395) опублікувала статтю Ольги Єжижанської “Секта, що викрадає дітей”. Це – коротке журналістське розслідування про діяльність в Україні секти догналівців.

Liked the article?
Help us be even more cool!