ГАРЯЧА ЛІНІЯ(050) 447-70-63
на зв’язку 24 години
Залиште свої дані
і ми зв’яжемося з вами
дякуємо за звернення

Або ж зв’яжіться з нами:

[email protected]

(050) 447-70-63

Подай скаргу

У Львові підпалили автомобіль директора інформагентства "Корупція.Інфо"

27.02.2015, 20:47

27 лютого у Львові невідомі підпалили автомобіль директора львівського інформаційного агентства "Корупція.Інфо" Дмитра Розумовського, повідомляє ZAXID.NET.

Розумовський пов’язує це із публікацією матеріалів про незаконну діяльність конвертаційних центрів на Львівщині, їх організаторів, та розкриття усіх злочинних схем, за якими вони працюють.

«Це пов’язано із публікацією статті у нас на сайті (25 лютого - ред.) під назвою «Конверти на мільярди», у якій ми написали про львівських конвертаторів, після чого їм заблокували рахунки. Ми зверталися до президента, прем’єр-міністра, міліції з тим, що нам погрожують, за нами стежать. Також написали заяву у правоохоронні органи, але реакції досі не було. А сьогодні двоє невідомих осіб, пробігаючи, кинули під машину якийсь вибуховий пристрій», – зазначив Розумовський.

Також він наголосив, що раніше за ним постійно стежили, створювали аварійні ситуації на дорозі. За його словами, сайт два дні піддавався хакерським атакам. DDoS-атаки відбувалися з трьох напрямків.

Ще 24 лютого сайт «Корупція.Інфо» публікував інформацію про переслідування їхнього директора. У повідомленні навіть вказували марки та номерні знаки автомобілів, з яких ведеться стеження.

У правоохоронних органах підтвердили факт займання автомобіля. Однак експерти наразі ще не з’ясували причину виникнення пожежі. Втім очевидці, з якими спілкувалися правоохоронці, стверджують, що двоє хлопців кинули в салон автомобіля пляшку із запальною сумішшю.

Вогонь сильно пошкодив автомобіль. На місце події викликали пожежників.

“О 15:15 ми виїхали на пожежу, яка виникла на вул. Чорновола. На момент приїзду пожежників автомобіль був охоплений полум’ям. Займання ліквідували”, – розповів речник ДСНС Львівщини Віталій Туровцев.

Внаслідок інциденту ніхто не постраждав. Наразі правоохоронці вирішують питання про відкриття кримінальної справи за фактом пошкодження автомобіля.

Liked the article?
Help us be even more cool!