ГАРЯЧА ЛІНІЯ(050) 447-70-63
на зв’язку 24 години
Залиште свої дані
і ми зв’яжемося з вами
дякуємо за звернення

Або ж зв’яжіться з нами:

[email protected]

(050) 447-70-63

Подай скаргу

У Луцьку зловмисник наїхав на оператора "Громадського. Волинь"

09.06.2016, 10:53

8 червня у Луцьку на оператора знімальної групи “Громадське. Волинь” Юрія Сілюка наїхав зловмисник, якого переслідувала поліція. Інцидент стався під час зйомок програми “Нічна варта”, повідомляє “Громадське. Волинь”.

“Зловмисник проявив злісну непокору щодо поліцейських та втік з місця події. Згодом, вже в іншому місці наїхав автівкою на Юрія Сілюка і знову втік”, – повідомляє видання.

За словами інспектора групи моніторингу Патрульної поліції міста Луцька Андрія Яцука, зловмисник нещодавно вийшов із закладу утримання та перебуває на обліку у дільничного поліцейського.

Як повідомив представнику ІМІ у Волинській області Юрій Сілюк, автомобіль, яким на нього наїхав чоловік, перебував у розшуку. “Коли машину знайшли, водія в ній видно не було, але коли тільки я ввімкнув світло і камеру, водій піднявся із розкладеного крісла і поїхав прямо на мене”, - розповів він.

Також оператор зазначив, що під час наїзду водій зачепив його бампером по колінах. “Усе могло бути гірше, але я встиг відскочити”, – розповів Сілюк.

За фактом інциденту він написав заяву в управління Патрульної поліції міста Луцька та у Луцький відділ поліції ГУНП у Волинській області.

Liked the article?
Help us be even more cool!