ГАРЯЧА ЛІНІЯ(050) 447-70-63
на зв’язку 24 години
Залиште свої дані
і ми зв’яжемося з вами
дякуємо за звернення

Або ж зв’яжіться з нами:

[email protected]

(050) 447-70-63

Подай скаргу

У Луцьку заради благодійності журналісти стануть лотами на аукціоні

22.05.2018, 13:20
Фото - Фейсбук Мирослав Ватащук

На Волині 23 травня стартує благодійний аукціон “Медіа-кава”. Кожен бажаючий може в разі виграшу його ставки випити кави з журналістами Луцька.

Виручені кошти будуть спрямовані на потреби Волинського обласного госпіталю ветеранів війни. Про це Громадському радіо розповів ініціатор проекту, волонтер, журналіст  Мирослав Ватащук.

За його словами, “Медіа-кава” організовується вже вдруге. Проект приурочений до Дня журналіста (6 червня – авт.) і проводитиметься наприкінці травня і на початку червня  цього року.

У групі у Facebook із назвою “Медіа-кава” невдовзі продаватимуть можливість випити кави з журналістами. Серед лотів будуть не лише працівники ЗМІ, а й представники прес-служб, блогери, ведучі – всі, хто має відношення до медіа. Стартова ціна купівлі лота  – 100 грн, мінімальна сума збільшення ставки – 10 гривень. Торги триватимуть 24 години, і хто запропонує найбільшу суму, з тим медійник піде пити каву.

Проект триватиме кілька тижнів. Для участі в “Медіа-каві” вже зареєструвалося 30 людей, які стануть лотами на аукціоні.

“Виручені кошти плануємо спрямувати на потреби Волинського обласного госпіталю ветеранів війни. На що конкретно  будуть витрачені кошти, будемо вирішувати після завершення “Медіа-кави”, коли буде зрозуміло, яка точно сума буде зібрана”, - зазначив Мирослав Ватащук.

За його словами, завдяки акції “Медіа-кава” минулого року вдалося закупити для Волинського обласного шпиталю ветеранів війни реабілітаційне обладнання на суму 34 тис. 269 гривень. 29 тис. грн зібрали за допомогою інтернет-аукціону, а решту – завдяки скринькам, що стояли в обласній та міській радах.

Мирослав Ватащук сам стояв зі скринькою і збирав кошти заради благодійної допомоги військовим. “Тоді закупили обладнання майже на 35 тисяч гривень. У цю суму входять гроші не лише зібрані за рахунок “Медіа-кави”. Траплялося, що надсилали на картку більше грошей, ніж  була переможна ставка лота. Наприклад, купували лот за 500 гривень, а переказували 600 грн. Гроші також перераховували на мою волонтерську картку, що не має стосунку до “Медіа-кави”. Також гроші були зібрані на сесіях Луцької міської ради та Волинської обласної ради в скриньку”, – зазначив Мирослав Ватащук.

Liked the article?
Help us be even more cool!