ГАРЯЧА ЛІНІЯ(050) 447-70-63
на зв’язку 24 години
Залиште свої дані
і ми зв’яжемося з вами
дякуємо за звернення

Або ж зв’яжіться з нами:

[email protected]

(050) 447-70-63

Подай скаргу

У Лондоні створено організацію на підтримку журналістів

05.12.2011, 05:25
У Лондоні відкрилася організація на підтримку журналістів The Journalism Foundation, створена за сприяння російського бізнесмена Олександра Лебедєва і належить йому газети The Independent. Про це повідомляється на сайті організації. Про це повідомляє Лента.ру.
 
Метою організації є підтримка незалежних журналістів і демонстрація позитивного результату, яким журналістика може вплинути на життя людей.

Як зазначається  в повідомленні, організація буде фінансувати проекти, метою яких є підтримка демократії; допомагати журналістам, які працюють у небезпечних умовах; підтримувати ініціативи по використанню журналістики для суспільного блага. Крім того, The Journalism Foundation збирається створити щорічну премію для журналістів.

Організація розпочала свою роботу з двох проектів. Один з них - це спільна ініціатива з університетом City University London зі створення спеціальних курсів в Тунісі для навчання місцевих журналістів. У рамках іншого проекту організація займеться підтримкою сайту pitsnpots.co.uk, який висвітлюватиме діяльність місцевої адміністрації в англійському місті Стоук-он-Трент.

Очолить організацію Саймон Кельнер (Simon Kelner), колишній головний редактор газети The Independent. Фінансування The Journalism Foundation здійснюють Олександр Лебедєв і його син, Євген Лебедєв. Євген Лебедєв також очолює раду піклувальників організації.
Liked the article?
Help us be even more cool!