ГАРЯЧА ЛІНІЯ(050) 447-70-63
на зв’язку 24 години
Залиште свої дані
і ми зв’яжемося з вами
дякуємо за звернення

Або ж зв’яжіться з нами:

[email protected]

(050) 447-70-63

Подай скаргу

У Лондоні грабіжник напав на незрячого кореспондента ВВС

29.12.2022, 11:38
Фото – ВВС
Фото – ВВС

У Лондоні незрячий кореспондент ВВС Шон Діллі зумів схопити грабіжника та відібрати свій телефон, який той вихопив у нього на вулиці, повідомляє ВВС.

Напад стався 27 грудня під час перерви нічної зміни в лондонському New Broadcasting House. Грабіжник їхав на велосипеді, вихопив телефон, але Діллі “інстинктивно” кинувся на нього, повалив на землю та зумів повернути телефон. Під час інциденту, який стався незадовго до 6:00 ранку, журналіст отримав кілька порізів і поранив лікоть. Коли нападник продовжував боротися, Діллі сказав, що відпустить його, якщо він негайно піде. Після прибуття поліцейських вони провели Діллі назад до редакції BBC. 

Як сказав Шон Діллі, він підозрював, що зазнав нападу через свою сліпоту. Журналіст  сподівається, що його інстинктивні дії змусять злодія переглянути свою поведінку в майбутньому. “Він вибрав не ту сліпу людину не в той день”, – сказав він.

Журналіст назвав власні дії “дурними” й порадив усім, хто потрапив у подібну ситуацію, не ризикувати своїм життям за жодне майно і просто викликати поліцію.

Проте Діллі сказав, що не може вдавати, що не щасливий, що повернув свій телефон.

Поліція розслідує інцидент як спробу пограбування та шукає свідків, які бачили те, що сталося в центрі Лондона.

Свідок, який зупинився, щоб допомогти, повідомив поліції, у якому напрямку втік грабіжник.

Liked the article?
Help us be even more cool!