ГАРЯЧА ЛІНІЯ(050) 447-70-63
на зв’язку 24 години
Залиште свої дані
і ми зв’яжемося з вами
дякуємо за звернення

Або ж зв’яжіться з нами:

[email protected]

(050) 447-70-63

Подай скаргу

У Лівані ведучі телеканалу OTV образили українок у прямому ефірі

25.10.2019, 17:00
Фото – 24tv.ua
Фото – 24tv.ua

Ведучі ліванського телеканалу OTV в прямому ефірі образили українських жінок, обговорюючи на ранковому шоу антиурядові протести в країні. Посольство України в Лівані вже надіслало каналу ноту протесту через інцидент, повідомляє 24 канал.

Ведучі каналу іронізували щодо учасників мітингу та дозволили собі некоректний жарт про українок, який звучав так:

“Кожен чоловік може залишити своїх дружин удома і не вести їх на мітинги, бо в акціях беруть участь українки. На п'ятий день демонстрацій уже 26 випадків заручин, 55 шлюбів і понад 700 розлучень. Давайте подивимося, наскільки вони вагітні”.

Жарт озвучив ведучий Абду Ель Хелу, ефір з ним вела колега Скарлет Хаддад.

Як пише видання, телеканал симпатизує теперішній владі та всіляко висміює масштабні протести. Українська спільнота Лівану, як і багато представників інших національностей, долучилися до масштабних акцій. 

Посольство України в Лівані в ноті протесту вимагає від керівництва каналу вибачитися перед українськими жінками. Також дипломати просять вжити заходів щодо ведучих.

“Ми високо цінуємо професійну роботу ліванських журналістів, зокрема телеканалу OTV. Однак посольство України в Ліванській республіці та українська спільнота в Лівані обурені коментарями ведучих щодо українських жінок”, – ідеться в документі.

Зі свого боку, генеральний менеджер OTV Роя Хашем надіслав до посольства листа з роз'ясненнями та вибаченнями за образливі коментарі журналістів OTV щодо українських громадян.

“Канал ОТV, який підтверджує, що все сказане було лише взято із соціальних мереж, наполягає, що він з усією повагою та вдячністю ставиться до України та її народу, і абсолютно відкидає будь-які образи її громадян та громадянок, особливо в його ефірі від його ведучих. Тому він вибачається за те, що прозвучало”, – повідомляє посольство.

Liked the article?
Help us be even more cool!