ГАРЯЧА ЛІНІЯ(050) 447-70-63
на зв’язку 24 години
Залиште свої дані
і ми зв’яжемося з вами
дякуємо за звернення

Або ж зв’яжіться з нами:

[email protected]

(050) 447-70-63

Подай скаргу

У Києві від COVID-19 помер фотограф Олексій Іванов

29.03.2021, 10:29
Фото – фейсбук Олексія Іванова
Фото – фейсбук Олексія Іванова

У Києві 26 березня від COVID-19 на 38-му році життя помер відомий український фотограф Олексій Іванов.

Про це написали у фейсбуці його друзі, повідомляє Укрінформ.

Про свою хворобу Іванов написав 11 березня, жартуючи, що отримав офіційне підтвердження і вступає до клубу “коронованих”, щоб зняти із себе корону.

Коронавірус швидко спровокував двобічне запалення легень. У важкому стані з низькою сатурацією Олексія перевели до реанімації. Лікарі під'єднали його до апарата штучної вентиляції легень. Але всі зусилля медиків і колег, які збирали гроші на лікування, виявилися марними, Іванов помер.

Олексій Іванов з 2003 до 2011 року працював фотокореспондентом у газетах “Україна Бізнес Ревю”, “Вечірній Київ”, “Україна молода”. Його фото були на сайті Укрінформу.

“Він завжди був на подіях, завжди з фотоапаратом, завжди з великим бажанням працювати”. “Гарний був колега – завжди поступався місцем, коли бачив, що саме з його точки на знімальному майданчику можна зробити гарну світлину... Земля пухом…” – пишуть на сторінці Іванова його численні друзі, знайомі та прихильники.

На смерть колеги відгукнувся фотокор Укрінформу Володимир Тарасов: “COVID забрав вічно усміхненого, добродушного, з великим чуйним серцем нашого колегу – фотокора Олексія Іванова. Ця людина заслуговувала на життя. Але “корона” розпорядилася по-іншому, забравши від нас чудову людину, людину якій би жити та жити…” 

Наразі в лікарні у важкому стані з діагнозом COVID-19 перебуває сестра Іванова.

Liked the article?
Help us be even more cool!