ГАРЯЧА ЛІНІЯ(050) 447-70-63
на зв’язку 24 години
Залиште свої дані
і ми зв’яжемося з вами
дякуємо за звернення

Або ж зв’яжіться з нами:

[email protected]

(050) 447-70-63

Подай скаргу

У Києві та області розпочалися військові навчання, громадян закликають не фотографувати техніку

23.05.2023, 11:21
Фото – Генштаб ЗСУ
Фото – Генштаб ЗСУ

У Києві та області з 23 до 25 травня 2023 року відбудуться військові навчання за участю підрозділів угруповання сил та засобів оборони Києва, повідомила пресслужба КМВА.

За даними пресцентру Сухопутних військ ЗСУ, до тренування залучатиметься особовий склад зі штатною військовою технікою та озброєнням. 

"У зв’язку з проведенням навчань буде здійснюватися переміщення особового складу та рух важкої техніки. Громадян просять зберігати спокій та не повідомляти в соціальних мережах про переміщення техніки та особового складу", – зазначили в КМВА.

Як повідомляв ІМІ, 17 травня Повітряні сили Збройних сил України закликали не публікувати інформацію про роботу протиповітряної оборони: фото і відео пусків наших ракет протиповітряної оборони; фото і відео позицій наших засобів ППО; свої думки, яка українська зброя де може стояти і що прикривати; скільки одиниць техніки бачили чи пусків ракет чули.

Раніше СБУ встановила особи шістьох мешканців Києва, які незаконно поширювали інформацію про роботу сил ППО під час масованої атаки РФ на столицю 16 травня. Їм загрожує до восьми років ув’язнення.

Liked the article?
Help us be even more cool!