ГАРЯЧА ЛІНІЯ(050) 447-70-63
на зв’язку 24 години
Залиште свої дані
і ми зв’яжемося з вами
дякуємо за звернення

Або ж зв’яжіться з нами:

[email protected]

(050) 447-70-63

Подай скаргу

У Києві невідомий пошкодив ножем авто шефредактора "Юридичної практики"

16.06.2021, 13:01
Фото - pravo.ua
Фото - pravo.ua

У Києві 14 червня невідомий напав на шефредактора газети “Юридична практика” Рустама Колесника. Про це повідомляється на сайті видання.

“Автомобіль, яким кермував пан Колесник, було заблоковано на Парковій алеї в Києві. Нападник, невідома особа, пошкодив ножем автомобіль і погрожував Рустаму Колеснику. Його протиправні дії було зупинено патрульними поліцейськими, які проїздили повз”, - зазначила редакція.

За фактом нападу було порушено кримінальне провадження, проводяться необхідні процесуальні дії. 

Слідство, зокрема, перевіряє версію, що напад було здійснено у зв’язку з професійною журналістською діяльністю Рустама Колесника.

Як повідомляє Національна поліція, правоохоронці затримали правопорушника, ним виявився киянин 1979 року народження, який раніше потрапляв в поле зору правоохоронців.

“Під час руху транспорту на Парковій дорозі між водіями автівок “БМВ” та “КіА” стався конфлікт. У результаті водій “Кіа” вийшов із авто та намагався руками розбити скло в “БМВ”, а потім дістав ніж та пробив колесо”, - повідомляє поліція.

Свідком інциденту став екіпаж патрульних поліцейських, який перебував неподалік, та відразу затримав правопорушника.

За даним фактом було розпочато кримінальне провадження за ч.4 ст. 296 (хуліганство) Кримінального кодексу України. Санкція статті передбачає до семи років позбавлення волі. Вирішується питання про оголошення фігуранту про підозру у скоєнні злочину та обрання запобіжного заходу.

Liked the article?
Help us be even more cool!